Audities Scrooge

Voor een minimale aanvulling van de cast van Scrooge zijn wij op zoek naar aanstormend musicaltalent!
Ben jij tussen de 12 en 21 jaar en ben jij op zoek naar een nieuwe theateruitdaging?
Geef je dan op voor de audities van Scrooge op zondag 3 juli in Roosendaal.
Wil je meer informatie ontvangen over onze audities?  Stuur dan een mail naar info@stichtingjongtheater.nl
Maak onze cast compleet en speel een droomrol in deze hartverwarmende wintermusical.

Uitgesteld naar December 2022

De oorspronkelijk in december ’21 geprogrammeerde voorstelling ‘Scrooge’ wordt verplaatst naar december ’22.
Eventuele aangekochte kaarten worden automatisch doorgezet naar de nieuwe speeldatum.
U zult hier tijdig van op de hoogte gebracht worden door De Kring Roosendaal.

Scrooge

Na ruim anderhalf jaar duimen gedraaid te hebben, wordt het hoogtijd dat JONG! deze winter de Roosendaalse bühne weer gaat bestieren.
Dit jaar met misschien wel hét bekendste kerstverhaal ooit geschreven: a Christmas Carol (Scrooge).
Gebaseerd op het wereldberoemde boek van Charles Dickens presenteert JONG! dit hartverwarmende kerstverhaal in een fonkelnieuw jasje.
De voorstelling vertelt het verhaal van de gierige Scrooge en zijn ontmoeting met drie kerstgeesten. De geest van het verleden, het heden én de toekomst. Wat heeft hem gemaakt tot de vrek die hij vandaag is. En zal Scrooge het tij nog kunnen keren voordat het te laat is? De klok slaat middernacht en de eerste geest dient zich aan…
‘Scrooge’ is een bonte en bruisende musicalvoorstelling boordevol muziek, kleur en spektakel. Een productie met het wáre kerstgevoel.

‘Scrooge’ is in december 2022 te zien in de Grote Zaal van De Kring Roosendaal

De Makers: