Scrooge

Na ruim anderhalf jaar duimen gedraaid te hebben, wordt het hoogtijd dat JONG! deze winter de Roosendaalse bühne weer gaat bestieren. Dit jaar met misschien wel hét bekendste kerstverhaal ooit geschreven: a Christmas Carol (Scrooge).
Gebaseerd op het wereldberoemde boek van Charles Dickens presenteert JONG! dit hartverwarmende kerstverhaal in een fonkelnieuw jasje.
De voorstelling vertelt het verhaal van de gierige Scrooge en zijn ontmoeting met drie kerstgeesten.
De geest van het verleden, het heden én de toekomst.
Wat heeft hem gemaakt tot de vrek die hij vandaag is.
En zal Scrooge het tij nog kunnen keren voordat het te laat is? De klok slaat middernacht en de eerste geest dient zich aan…
‘Scrooge’ is een bonte en bruisende musicalvoorstelling boordevol muziek, kleur en spektakel. Een productie met het wáre kerstgevoel.

‘Scrooge’ is van 26 t/m 29 december 2021 te zien in de Grote Zaal van De Kring Roosendaal

Audities

Voor de productie ‘Scrooge’ is JONG! op zoek naar een aanvulling op de vaste spelersgroep.
Jongeren in de leeftijd van 12 (middelbare school) t/m 21 jaar zijn welkom om auditie te doen voor een rol in deze productie.
De audities bestaan uit (solo)zang, dans en spel; en vinden plaats op zondag 11 én 18 juli in Roosendaal.
De repetities starten op 5 september en vinden elke zondag plaats tussen 10.00 en 17.00 uur in Cultuurhuis Bovendonk.
Voor verdere informatie over het complete repetitieschema, de contributie en de inhoud van de audities, kan contact worden opgenomen op het volgende mailadres:

info@stichtingjongtheater.nl
De inschrijving loopt t/m 9 juli.

1920-1080-RGB_Tekengebied 1